Teer Makelaars

In Noord-Holland is het goed wonen. Altijd al. Waar we rekening mee moeten houden is het feit dat de bevolking vergrijst en de komende jaren gaat afnemen. De trek naar de stedelijke gebieden zal zich voortzetten, net als de individualisering. De klimaatverandering vraagt om een duurzaam woonbeleid. De schaarse ruimte vraagt om verantwoord en duurzaam gebruik.

Teer Makelaars richt zich sinds 1874 op een full-servicedienstverlening binnen de makelaardij. Wij hebben vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Castricum, Heemskerk en Uitgeest en zijn zeer actief in verkoop, aankoop, taxaties, nieuwbouw en bedrijfs-onroerendgoed. In de advisering omtrent nieuwbouw en projectontwikkeling zijn wij een goede gesprekspartner voor gemeenten, ontwikkelaars en aannemers en zijn we trots op een mooie portefeuille van reeds gerealiseerde en lopende projecten. Het hoge kennisniveau en de brede ervaring zorgen voor een zeer professioneel advies.

Vanuit een gedreven, betrokken management en enthousiaste medewerkers is Teer Makelaars eigentijds en levert service met hoogwaardige kwaliteit. De focus van de directie is ambitieus, commercieel eerlijk, open en gericht op creativiteit en innovatie. Teer Makelaars onderscheidt zich vanuit de waarden integriteit, duidelijkheid, helderheid en fair trade oftewel duurzaam ondernemen door een duurzame band met onze relaties aan te gaan.

We staan in de regio Alkmaar voor een grote huisvestingsuitdaging en wij denken graag mee over woonbeleid. Met enthousiasme hebben wij ons aangesloten bij de Woningmakers om onze kennis van de woningmarkt te delen en er samen voor te zorgen dat die woningen worden gebouwd waar behoefte aan is.