VLIEG Makelaars

VLIEG Makelaars, hét makelaarskantoor van Alkmaar e.o.,  is gevestigd aan de Robijnstraat 7 in Alkmaar. Op deze fraaie zichtlocatie met veel parkeergelegenheid aan de Zuid-ring van Alkmaar, schuin tegenover het AZ stadion (circa 100.000 verkeersbewegingen per etmaal), werkt een zeer gedreven commercieel team.

Onze specialismen zijn het aankopen, verkopen en verhuren van zowel bestaande bouw als ook nieuwbouw in de regio groot Alkmaar. Onze Erkende Hypotheekadviseur staat altijd paraat.

De medewerkers van VLIEG werken op verschillende terreinen samen op het gebied van makelaardij en de financiële dienstverlening en zijn actief voor zowel ondernemingen als particulieren. De verschillende disciplines werken intensief samen, waardoor wij continu bezig kunnen zijn met de optimalisatie van onze dienstverlening. Het VLIEG netwerk en de synergie tussen de VLIEG kantoren genereert extra verkeer en dat is weer gunstig voor u.

Als een van de weinige makelaarskantoren zijn wij ook op de zaterdag standaard beschikbaar voor afspraken. Laat u verrassen door onze service en neem gerust contact op!